not working anymore :(

This simple plugin will prevent joomla admin session expiration

not working anymore :(

New postby [email protected] » Sun Nov 14, 2010 2:52 pm

Hello,

It used to be working great with me,
but at some time, it stopped working,

i reported it in the project docs, but nobody replied till now :(

any ideas?

Regards
[email protected]
 
Posts: 6
Joined: Sun Nov 14, 2010 2:49 pm

Re: not working anymore :(

New postby Edvard » Sun Nov 14, 2010 3:02 pm

Make sure that you don't have javascript errors on your admin page and that the plugin is enabled.
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: not working anymore :(

New postby lowtech » Wed Jul 27, 2011 1:10 am

Hello Edvard!

I am having the same problem. Both of my sites started forcing me to log back in per the 1 hour global settings time established for registered front end users. This started a couple days ago and did not synchronize with any software updates, etc. Joomla 1.5.23 with php 5.3 on Rochen Host.

I switched my error reporting from simple to maximum but all I got was some errors relating to Firestats php files. So the sites are clean as far as java script is concerned.

I thought it might be a problem with Admin Tools, which is fairly paranoid, so I created an .htaccess exception for admin8.php but that didn't help. On my test site I don't have Admin Tools installed in any event so that couldn't explain why Admin Forever stopped working.

I reinstalled the module but that changed nothing.

Any suggestions appreciated!

Lowtech
Last edited by lowtech on Wed Jul 27, 2011 3:21 am, edited 1 time in total.
lowtech
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 27, 2011 12:37 am

Re: not working anymore :(

New postby Edvard » Wed Jul 27, 2011 1:23 am

Try to use Firefox with Firebug to see the javascript errors.
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: not working anymore :(

New postby lowtech » Wed Jul 27, 2011 3:05 am

Hi Edvard,

I always use Firefox. I turned on Firebug and it showed me no js errors as far as I can tell. But maybe I haven't looked in the right place. I am a newbie with Firebug.

Any particular front or backend pages I should check? I have used the Firebug "Console" set to show "Errors" to the front page and get some Google Adsense errors and a login query error.
The backend control panel and the Admin Forever plugin don't show errors. Completely lost at this point :(

Appreciate any help

Lowtech
lowtech
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 27, 2011 12:37 am

Re: not working anymore :(

New postby Edvard » Thu Jul 28, 2011 3:28 pm

The error can appear not on all pages. Try to login in the admin make sure that you don't see errors and leave it for more than one hour (session time). After that navigate to somewhere else to check if you are still in.

If you leave your browser open in some page that has errors. You will be logged out and I guess that is the case.
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: not working anymore :(

New postby lowtech » Sat Aug 06, 2011 11:58 pm

Edvard,

I think I have found the problem. :)

The j4age statistical program appears to force a relogin after 1
hour (my Global time for visitors).
If I use j4age and then close it there is no problem.

If I have three browser tabs open in the backend, it forces
relogging in the other two as well.

So all is well.

Thanks,
lowtech
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 27, 2011 12:37 am


Return to Admin Forever

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron