Works great in 1.5, but not working in 1.6

This simple plugin will prevent joomla admin session expiration

Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby [email protected] » Sun May 29, 2011 11:46 pm

Hi,

I have been using Admin Forever in Joomla 1.5 for a long time and it works great. Thanks! I just created a new website with Joomla 1.6 and download Admin Forever for Joomla 1.6. It installed with no errors and I enabled it in the Plugin Manager as instructed, but it does not keep me logged in any longer than without the plugin. Based on your other forum comments about javascript errors, I don't see any javascript errors, although is there a specific place I should look for these errors? What else can I do?

Regards,
Chuck
[email protected]
 
Posts: 4
Joined: Sun May 29, 2011 11:39 pm

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby [email protected] » Mon May 30, 2011 3:37 am

It seems to be working now. The only thing I did since the previous post, was I went back into the Plugin Manager, where I verified again that the Admin Forever plugin was Enabled, and then I opened it and saved it again. Now it's working!

Thanks for the plugin. It really makes using Joomla more tolerable.
[email protected]
 
Posts: 4
Joined: Sun May 29, 2011 11:39 pm

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby Edvard » Tue May 31, 2011 11:41 am

Good, but it is really strange.
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby RecWest » Tue Jun 21, 2011 4:02 pm

I'm using joomla 1.6 with admin forever and the admin unlock bar - i installed the plugins successfully but when i went into plugin manager to activate them i got the following error:

Fatal error: Call to a member function isAdmin() on a non-object in /home/my-hosting/my-public-folder/my-folder/plugins/system/admin_bar_unlocker/admin_bar_unlocker.php on line 33

Whats that all about?
RecWest
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 21, 2011 3:58 pm

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby Edvard » Tue Jun 21, 2011 4:28 pm

Are you sure that you have downloaded and installed version for Joomla 1.6?
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby RecWest » Tue Jun 21, 2011 4:37 pm

I managed to work it out just before. The never expire admin plugin was for 1.6 but the unlock bar one was the old version which caused nothing to work. Stupid mistake on my behalf :roll:
RecWest
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 21, 2011 3:58 pm

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby [email protected] » Sat Jun 25, 2011 4:42 am

I have 1.6 and it worked for about 2 days and then stopped. Now it actually seems to log me out a lot quicker. I guess can't complain since it's free, but it would be nice if it works.
[email protected]
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 25, 2011 4:40 am

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby Edvard » Sat Jun 25, 2011 1:47 pm

If you have installed other extensions which create javascript errors in your admin side it will stop working, but it will not make you to log out faster, unless there is a bug in other extension which logs you out...
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby [email protected] » Sun Jun 26, 2011 4:08 am

No errors are showing up that are obvious. I guess I'll have to dig around int he logs and see what's going on.
[email protected]
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 25, 2011 4:40 am

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby csie[email protected] » Wed Jun 29, 2011 11:09 am

Hi Edvard,

Just to report back after several weeks of using Admin Forever in Joomla 1.6, it does not keep me logged in all the time as it did in Joomla 1.5. The logged in time varies, but seems to range from a day at best to less than an hour on other occasions. Any idea what I should check?

Thanks,
Chuck
[email protected]
 
Posts: 4
Joined: Sun May 29, 2011 11:39 pm

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby Edvard » Wed Jun 29, 2011 2:20 pm

You should check for javascript errors in your backend. It works for me fine as it does on 1.5 version. May be you can install Firebug and use Firefox.
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby RecWest » Wed Jun 29, 2011 6:45 pm

I've been using the script for quiet some time now and its working perfect. Thank you!
RecWest
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 21, 2011 3:58 pm

Re: Works great in 1.5, but not working in 1.6

New postby [email protected] » Sat Jul 09, 2011 12:03 am

Hi Edvard,

Since it logs off at intermittent times, sometime once an hour and sometimes once in 4 hours, I'm not sure what to look for. Any suggestions are welcome.

Regards,
Chuck
[email protected]
 
Posts: 4
Joined: Sun May 29, 2011 11:39 pm


Return to Admin Forever

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron