Disappering script Jumi Module

A multipurpose module, plugin and component

Disappering script Jumi Module

New postby [email protected] » Tue Nov 23, 2010 6:26 pm

I installed jumi about 6 month ago. it working ok for about 3 month after that when ever it place script in it and try to save it disappears.
"I am new to joomla and websites."
What can be the problem?
[email protected]
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 23, 2010 5:16 pm

Re: Disappering script Jumi Module

New postby Edvard » Tue Nov 23, 2010 7:25 pm

Can you be more specific? Where you put the code and what you put?
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Disappering script Jumi Module

New postby [email protected] » Tue Nov 23, 2010 7:46 pm

The script is placed in the "Module parameters, "Code Written" box. that is where I put them when it worked.
[email protected]
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 23, 2010 5:16 pm

Re: Disappering script Jumi Module

New postby Edvard » Tue Nov 23, 2010 7:51 pm

What do you put in there?
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Disappering script Jumi Module

New postby [email protected] » Tue Nov 23, 2010 8:02 pm

This script was working before
<embed src="http://stream.faithcomesbyhearing.com/widget.swf"
quality="high"
pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" play="true"
loop="true" scale="showall" wmode="window" devicefont="false"
bgcolor="#ffffff" name="widget" menu="true" allowfullscreen="false"
allowscriptaccess="always"
flashvars="sku=N2ESV&display_language=eng&display_artwork=true&layout=600X150&color_header=820127&color_headerbar=f6b149&color_footer=e6e0c7&color_border=B1B6BC&color_chaptertext=FFFFFF&visual_debug=false&color_downloadtext=8b8265&color_downloadbackground=f6b149"
salign="" type="application/x-shockwave-flash"
width="600" align="middle" height="150">
</embed>

now it do not work.
[email protected]
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 23, 2010 5:16 pm

Re: Disappering script Jumi Module

New postby Edvard » Tue Nov 23, 2010 8:16 pm

Do you see that code included in the source code of your website after you save the module?
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Disappering script Jumi Module

New postby [email protected] » Tue Nov 23, 2010 8:26 pm

Where exactly should I look?
[email protected]
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 23, 2010 5:16 pm

Re: Disappering script Jumi Module

New postby Edvard » Tue Nov 23, 2010 8:36 pm

On your front-end where the Jumi module is published.
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Disappering script Jumi Module

New postby [email protected] » Tue Nov 23, 2010 8:47 pm

This is what I get
"Jumi is working but there is nothing to be shown.
Write the code and/or specify the nonempty source of the code."
[email protected]
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 23, 2010 5:16 pm

Re: Disappering script Jumi Module

New postby Edvard » Tue Nov 23, 2010 9:18 pm

Can you try to put something else instead of your code and see if that works?
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Disappering script Jumi Module

New postby [email protected] » Tue Nov 23, 2010 9:33 pm

If I use this,
"<a href="http://ndmmed.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=4&Itemid=8"><img src="images/stories/7.png" width="188" height="50" border="0" alt="The Great Dinosaur Mystery On-line" /></a> "

it works. It does not It does not disappear.I can see it at the front end.
[email protected]
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 23, 2010 5:16 pm

Re: Disappering script Jumi Module

New postby Edvard » Wed Nov 24, 2010 1:48 pm

Can you try to put your code without line breaks? Write it in one line then copy it and paste into the jumi module.
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Disappering script Jumi Module

New postby [email protected] » Thu Dec 09, 2010 6:11 pm

Hello There
Sorry for taking so long to get back to you.
I found out by chance a few days ago that "jhackguard" was causing the problem. It was filtering those kinds of codes.
Thanks for your time!
[email protected]
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 23, 2010 5:16 pm


Return to Jumi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests