application form stopped working

Find out what does your audience think

application form stopped working

New postby igor.lazik » Thu Jan 22, 2015 8:25 pm

I have just noticed today that the application form on my website doesn't work. Actually, every day I have around 1 application and this time I haven't received any for couple of days even thought I paid for an ad on Facebook. When I try to fill in the application form it says: successfully submitted, but I don't receive any email. Anyone has an idea how to solve this!?

the application form can be found here: http://asiaoppo.com/en/apply.html
igor.lazik
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 22, 2015 8:06 pm

Re: application form stopped working

New postby Edvard » Fri Jan 23, 2015 2:32 pm

Hi,

It has no relation to our sexy polling extension. However I have checked and it works for me. May be your inbox is full or you are having other issues with receiving emails?

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: application form stopped working

New postby igor.lazik » Tue Jan 27, 2015 3:40 pm

Hi Edvard,

Thank you for your reply! I have received this email:

Mail delivery failed: returning message to sender
Mail Delivery System
To
me
Jan 23 at 11:50 AM
This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

[email protected]
SMTP error from remote mail server after end of data:
host mta5.am0.yahoodns.net [63.250.192.45]: 554 5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
------ The body of the message is 209483 characters long; only the first
------ 106496 or so are included here.

Return-path: <[email protected]>
Received: from asiaop by simone.lvpshosting.com with local (Exim 4.84)
(envelope-from <[email protected]>)
id 1YEbp9-0000X1-Cx; Fri, 23 Jan 2015 13:50:47 +0300
To: [email protected], [email protected]
Subject: APPLICATION FORM
X-PHP-Script: asiaoppo.com/components/com_sexycontactform/sendmail.php for 78.129.233.74
Date: Fri, 23 Jan 2015 10:50:47 +0000
From: nashcoasc <[email protected]>
Reply-To: nashcoasc <[email protected]>
Message-ID: <[email protected]>
X-Priority: 3
X-Mailer: PHPMailer 5.2.1 (http://code.google.com/a/apache-extras.org/p/phpmailer/)
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="b1_b135464707974e792fa45a8ecb2b8d42"

BTW I manually changed my private email to [email protected] just in this message.

Do you have an idea what might have caused this?

Thank you!
igor.lazik
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 22, 2015 8:06 pm

Re: application form stopped working

New postby Edvard » Wed Jan 28, 2015 3:09 pm

Please configure your email settings in global configuration to enable authorization, so your emails can be accepted by other hosts.

Please consult your email hosting provider.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - 2GLux Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Edvard
Site Admin
 
Posts: 1836
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


Return to Sexy Polling

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron