template not applied

Here you can ask or discuss anything else you want...

Re: template not applied

New postby Chris... » Wed Dec 04, 2013 5:49 am

Simon Hi,

Thanks for fixing the problem and installing pro. I have received your test message. Apart from installing Pro (thank you), have you changed any files or configurations, outside your component?

Regards,
Chris
Chris...
 
Posts: 17
Joined: Sat May 25, 2013 11:00 pm

Re: template not applied

New postby Simon » Wed Dec 04, 2013 9:41 pm

Hi Chris,

I didn't make any modifications apart Sexy Contact Form.
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: template not applied

New postby Chris... » Wed Dec 04, 2013 11:39 pm

OK, Simon, thanks again for your help.
It was must appreciated.

Chris
Chris...
 
Posts: 17
Joined: Sat May 25, 2013 11:00 pm

Re: template not applied

New postby Simon » Thu Dec 05, 2013 12:11 am

You are welcome.
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: template not applied

New postby munashe » Mon Mar 17, 2014 11:40 pm

I am having the same problem, please assist. My URL is http://www.celinasoft.com/index.php/contact-us

I downloaded the latest version, installed, but still not displaying
munashe
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:37 pm

Re: template not applied

New postby Simon » Tue Mar 18, 2014 11:37 am

Hi,

I got 500 server error, when try to open css generating file - http://www.celinasoft.com/components/co ... odule_id=0

Probably you have some kind of server issue. Please ask your server admin to check.

Regards,
Simon
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: template not applied

New postby munashe » Tue Mar 18, 2014 12:20 pm

No, sorry. i had removed it. Please check now Simon: http://www.celinasoft.com/index.php/contact-us
munashe
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:37 pm

Re: template not applied

New postby munashe » Tue Mar 18, 2014 12:22 pm

Okay I saw the error too.
munashe
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:37 pm

Re: template not applied

New postby munashe » Tue Mar 18, 2014 12:24 pm

Its not supposed to show that? What is it supposed to show?
munashe
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:37 pm

Re: template not applied

New postby Simon » Tue Mar 18, 2014 12:28 pm

There is wrong server response. It should show the css styles.
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: template not applied

New postby munashe » Tue Mar 18, 2014 1:20 pm

Is it possible to obtain an error log showing the problem is on the server?
munashe
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:37 pm

Re: template not applied

New postby Simon » Tue Mar 18, 2014 1:45 pm

Sure, you just open the error.log and see the part according Sexy Contact Form.
Send me the details ...
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: template not applied

New postby munashe » Tue Mar 18, 2014 4:12 pm

Hie
the error_log file for Joomla is giving something like this:

I have finally got the actual error messages. These are the error messages:
[Tue Mar 18 19:19:35 2014] [error] [client 196.220.32.228] SoftException in Application.cpp:601: Directory "/home/celinaso/public_html/components" is writeable by group, referer: http://www.celinasoft.com/index.php/contact-us
[Tue Mar 18 19:19:35 2014] [error] [client 196.220.32.228] Premature end of script headers: generate.css.php, referer: http://www.celinasoft.com/index.php/contact-us
Last edited by munashe on Wed Mar 19, 2014 2:58 pm, edited 1 time in total.
munashe
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:37 pm

Re: template not applied

New postby munashe » Tue Mar 18, 2014 11:49 pm

Hi Simon

I have finally got the actual error messages. These are the error messages:
[Tue Mar 18 19:19:35 2014] [error] [client 196.220.32.228] SoftException in Application.cpp:601: Directory "/home/celinaso/public_html/components" is writeable by group, referer: http://www.celinasoft.com/index.php/contact-us
[Tue Mar 18 19:19:35 2014] [error] [client 196.220.32.228] Premature end of script headers: generate.css.php, referer: http://www.celinasoft.com/index.php/contact-us
munashe
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:37 pm

Re: template not applied

New postby Simon » Mon Mar 24, 2014 10:35 pm

Hello,

Please check the permission of components/com_sexycontactform/generate.css.php, and components/com_sexycontactform/sendmail.php files. Maybe they set to 777, that can cause such problem. They must be set 644.

Regards,
Simon
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: template not applied

New postby dinamicarts » Thu May 29, 2014 12:39 pm

Hello,
I have the same issue.
Permission of files generate.css.php and sendmail.php is set to 644
What can i try/check more?

Thanks
Luca
dinamicarts
 
Posts: 3
Joined: Tue May 27, 2014 1:52 pm

Re: template not applied

New postby Simon » Thu May 29, 2014 5:15 pm

Hello,

Please give me live url, where I can see the form installed.

Regards,
Simon
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: template not applied

New postby dinamicarts » Sat May 31, 2014 10:59 pm

I send you url and admin credentials by PM have you received them?
dinamicarts
 
Posts: 3
Joined: Tue May 27, 2014 1:52 pm

Re: template not applied

New postby dinamicarts » Thu Jun 05, 2014 12:31 pm

Hi, have you seen anything about it?
dinamicarts
 
Posts: 3
Joined: Tue May 27, 2014 1:52 pm

Previous

Return to Open discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron