Invalid Token issue

Here you can ask or discuss anything else you want...

Invalid Token issue

New postby bungholio » Mon Feb 17, 2014 12:14 pm

Joomla 3.2.2 running an Artisteer template, WowSlider and Social Slider.

I can get one test mail off but, every other time...Invalid Token regardless of browser.

I don't want to use a different contact form because this one does what I need it to do and fits in perfectly with the site theme but the owner is starting to get antsy. Help please.

Site is fxentertainment.net
bungholio
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 17, 2014 11:30 am

Re: Ye olde Invalid Token issue

New postby Simon » Mon Feb 17, 2014 7:52 pm

Hi,

Are you using a free version?
I see the PRO package installed, but there is a backlink in the bottom of the form.
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: Ye olde Invalid Token issue

New postby bungholio » Tue Feb 18, 2014 2:07 am

I think it's the free version. As for the backlink, that doesn't worry me either way. If people click the link and download the product, then it's all good.
bungholio
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 17, 2014 11:30 am

Re: Ye olde Invalid Token issue

New postby Simon » Tue Feb 18, 2014 10:52 am

But the free version has no captcha field support.
Seems like there is something wrong with extension installation.
I send you a PM, please check it.
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm


Return to Open discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron