Not working on mobile browser

Here you can ask or discuss anything else you want...

Not working on mobile browser

New postby stuartmcq84 » Mon Jan 06, 2014 8:56 pm

Hi,

I have this form set up on my website (www.sjweddingphotos.co.uk). It works fine on a desktop browser and Ipad but when I try to send from a smartphone browser it wont work. When you press the send button you get a message which says "to remove the backlink, upgrade to the pro version".

Any ideas on how to fix this would be appreciated.

Thanks

Stuart
stuartmcq84
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 06, 2014 8:52 pm

Re: Not working on mobile browser

New postby Simon » Wed Jan 08, 2014 6:05 pm

Hi,

Happy New Year to you.

You are true. I've tested it, and get the same message. We will try to fix the issue on next update.
Sorry for inconvenience.

Best Regards,
Simon
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm

Re: Not working on mobile browser

New postby webdev » Tue Apr 29, 2014 9:00 pm

Hi,

I love this contact form, and I am using it on a client's website, but I have the same problem - it doesn't work on a mobile browser.
Still no solution??? How long do you think it will be before the next update?

Thanks,

Ivie
webdev
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 29, 2014 8:50 pm

Re: Not working on mobile browser

New postby Simon » Thu May 08, 2014 9:07 pm

Hello,

It will be ready in one month!

Regards,
Simon
User avatar
Simon
Site Admin
 
Posts: 1306
Joined: Wed Jul 13, 2011 8:53 pm


Return to Open discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron