NOT WORKING ON 1.6

A multipurpose module, plugin and component

NOT WORKING ON 1.6

New postby [email protected] » Tue Apr 12, 2011 9:10 am

This does NOT work on Joomla 1.6.
I have watched the YouTube videos.. I have done everything exactly as it says.. I copy and paste my code from Aweber to put the form in my right module position - and it keeps stripping the code..
[email protected]
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 12, 2011 9:09 am

Re: NOT WORKING ON 1.6

New postby [email protected] » Thu Apr 14, 2011 3:45 pm

Right, same problem here. After I try to save some php code, it dissapears after the save-button is finished its script.
[email protected]
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 14, 2011 3:43 pm

Re: NOT WORKING ON 1.6

New postby [email protected] » Fri Apr 15, 2011 10:47 am

I found another module that actually WORKS! :) let me put you out of your pain, because we get no responses on this forum.

Try using Flexi Custom Code. Download it here: http://extensions.joomla.org/extensions ... I7fQ%3D%3D

Or send me your email address over PM and i'll happily send you the zip file :)
[email protected]
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 12, 2011 9:09 am

Re: NOT WORKING ON 1.6

New postby [email protected] » Wed Apr 20, 2011 3:09 pm

Right, I just tried Flexi Custom Code and that one works great too.

Is there also a version for content? Therefor I used Sourcerer but that one doesn't work in 1.6 either.
[email protected]
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 14, 2011 3:43 pm


Return to Jumi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron